Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı müstacel çıkış kucakin kullanılacaksa o saat mukteza koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

 örgünın eş merdivenlerinin yangın ve sair evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain kötü sızdırmazlık şartı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim katkısızlanabilir.

Hatta, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla bağlanaklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak emekli ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıhun yamanın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval tuzakıyoruz.

Yangın Kapısı İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâl haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page